GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Admin Giriş Sayfası Mail Kutusu Giriş Sayfası

ORTAK DERSLERE KAYIT DUYURUSU
01.Nis.2016 - 10.15.31
Duyuru:

Değerli Uzaktan Eğitim Ortak Dersler Öğrencileri,

Yeni bir Öğrenme Yönetim Sistemine geçilmiş olduğundan Ortak Dersler için sisteme (http://guzemportal.gop.edu.tr) yeniden kayıt olmanız gerekmektedir. Sisteme kayıt olmak için önce Giriş yap linkine sonra Yeni Hesap Oluştur butonuna tıklayınız. Sisteme kayıt olduktan sonra ortak derslere kendiniz kayıt olabilirsiniz.

Kullanıcı Adı olarak Öğrenci Numaranızı, Şifre olarak TC Kimlik Numaranızı kullanınız. E-posta adresi olarak @gop.edu.tr uzantılı e-postanızı kullanınız. E-posta adresiniz yoksa Giriş sayfasındaki ilgili linke tıklayarak oluşturunuz. E-posta adresinize gelen doğrulama bağlantısına tıklayınız ve sisteme giriş yapınız.

Sisteme kaydolurken mutlaka @gop.edu.tr uzantılı mail adresinizi kullanınız. Aksi taktirde e-postanıza gönderilecek doğrulama mailine ulaşamaz ve sisteme kaydınızı yapamazsınız.

E-postanıza gelen doğrulama linkini açarak sisteme giriş yaptıktan sonra ilgili dersi seçip Beni Kaydet butonuna tıklayarak ders kaydınızı yapabilirsiniz. Yardım almak için yardım videosunu izleyiniz.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi
60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, 2013© Tüm Hakları Saklıdır.